About

Ma numesc Marius si sunt fotograf!
M-am nascut fara pasiunea asta! Am intalnit-o undeva, mult mai tarziu in drumul meu!
Cand am cumparat primul aparat, acum multi ani, motivul nu a fost directionat de vreo celula talentata din corpul meu care sa imi dea un ghiont si sa-mi spuna ca trebuie sa ma apuc de fotografiat oameni!
Am inceput sa fac poze strict pentru bani! Da, faceam poze… si poze am facut foarte multi ani! Poze pentru bani si atat! Era ca un job, ca si cum mergeam la servici!
In schimb, un job placut de altfel! La evenimente oamenii sunt mai ‘colorati’, mai zambitori si relaxati, mai calzi si prietenosi, in contrast cu gri-ul zilelor cotidiene!
Asta mi-a placut si m-a atras! Conexiunea asta umana pe care la evenimente o simteam si vedeam mult mai puternic decat in oricare alta parte!
Am inteles, nu demult si dupa multi ani de facut poze, ca am cumva rolul de a pastra in imagini / in fotografii, aceste stari, aceste momente si emotii!
Atunci am incetat sa fac poze si de atunci am ales sa fac fotografie!
Asa mi-am inteles rolul si astfel mi-am gasit pasiunea, conectandu-ma cu cei pe care-i fotografiez si da, rezultatul a inceput sa fie altul iar apoi am adaugat multa ambitie si dedicare, studiu + multa practica si munca!
Abia dupa toate astea au inceput sa apara creeativitatea ,inspiratia si sa iubesc cu adevarat ceea ce fac, transformand totul intr-o puternica pasiune! Am adaugat comunicare si zambet in relatia cu omul din fata mea si conexiunea a devenit perfecta si puternica!
Aud deseori ‘…ce talentat esti’! Nu, nu sunt talentat! E acel ceva hranit cu multa munca, amestecat cu pasiune!
Fotografie fac pentru mine , pentru pasiunea asta hranitoare si pentru clientii mei, in egala masura! Ei sunt nenumarate povesti de iubire, zambete, emotii,optimism, trairi sincere!
Ma conectez cu aceste stari, le procesez si apas pe click ul aparatului de fotografiat transformand toate astea intr-o fotografie!
Mi-am dorit si imi doresc sa fiu cel mai bun! Nu in comparatie cu alti fotografi, nu!
Sa fiu cel mai bun fotograf pentru clientii mei, sa fiu cel mai bun cu mine si cu cei din jurul meu!
Va doresc tuturor sa fiti cei mai buni!